Algemene voorwaarden.

Bonaire is een heerlijk vakantie eiland waar je je veilig, vrij en relaxed kan voelen. Dat kan het beste in een huis waarin je kunt leven alsof het je eigen huis is. Bij ons kan dat !! Het zijn alle 3 huizen die je een heerlijk thuisgevoel geven, comfortabele zitjes hebben, privacy bieden en geen toonzalen zijn maar gezelligheid bieden.

We gaan ervan uit dat je er vakantie viert zoals je in je eigen woning zou doen. In alle slaapkamers is airco. Gebruik die alleen 's nachts en houdt dan de ramen en deuren gesloten. Je kunt er in enkele slaapkamers ook voor kiezen om juist de ramen open te zetten en dan de fan aan te zetten i.p.v. de airco. Alle ramen hebben muggengaas en alle bedden hebben een muskietennet dus geen probleem.                                                                                                         De wasmachines zijn er natuurlijk om je eigen kleding te wassen, maar ook om tussendoor de was van de handdoeken en het beddengoed te doen. Aan het einde doet de schoonmaakster de laatste was maar als de stapel te groot is krijgt ze het niet af voordat het huis gepoetst is.         Sluit de deuren en op Bon Kuarts ook de ramen goed af als je het huis verlaat. Geef gelegenheidsdieven geen kans. Alle huizen hebben een kluisje voor de meest waardevolle spullen. De huizen liggen overigens en een wijk waar zeer weinig ingebroken wordt, maar je weet het nooit.

De prijzen van de huizen zijn inclusief water en elektriciteit bij normaal gebruik. Vooral de airco's zijn echte stroomvreters en wees zuinig bij het afspoelen van je duikspullen. Je kan dat ook prima op de duikschool doen. Bij het terugbrengen van de duikflessen kun je je spullen meteen spoelen en als je wilt ook douchen. Dan kom je schoon thuis aan. Ook bommetje in het zwembad verbruikt veel water.

Stroom en water zijn op Bonaire erg duur. Daarom laten we iedereen van te voren weten hoeveel ze mogen verbruiken. Dit is niet krap gesteld en houdt al rekening met het waterverbruik van het zwembad of jacuzzi. Mocht je eroverheen gaan dan wordt dat van de borg tegen kostprijs ingehouden. Water kost 9,50 dollar per kuub en stroom kost 0.35 dollarcent per KWh.

Na de boeking dient 1/3 van de rekening te worden voldaan. Daarmee is u reservering bevestigd. Het restant dient 4 weken voor aanvang van de vakantie door ons ontvangen te zijn.

De minimum boekingsperiode is 1 week.

De borg van de huizen is 300 euro en de borg van de auto is 100 euro.

Het is niet toegestaan te roken in het huis.

Het is niet toegestaan  feesten te organiseren in en rond het huis.

Huisdieren zijn niet toegestaan. In overleg is een uitzondering mogelijk.

de annuleringsvoorwaarden zijn als volgt:

 

 De kosten voor annulering  worden op de volgende wijze aan u doorberekend:

 

·         bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling;

·         bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 60% van de reissom;

·         bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom;

·         bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

 Uiteraard hopen wij u in ons huis op bonaire te mogen begroeten. Echter soms zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor  het verblijf niet door kan gaan.

Het is verstandig om naast een reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten. 

BestHolidayHomes

               Bonaire