Bon Cas

Bon Cas ligt in een rustige straat op loopafstand (750 meter) van het centrum. De zee ligt op 200 meter afstand. Ideaal voor een stel of een gezin met kinderen.

De begroeide tuin biedt veel privacy. Je kunt er heerlijk zitten op de porche die uitkijkt over het privézwembad. Ideaal om af en toe even af te koelen en je kunt de kids makkelijk in de gaten houden. Het huis is praktisch ingedeeld, compleet en heel mooi afgewerkt. De ramen en deuren bevatten shutters met muggengaas. Je kunt de shutters zelfs openlaten als je weggaat want ze zijn inbraakproof. Zo kan de wind het huis altijd koel houden.

Er is een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed (1.60 meter). Op beide slaapkamers zijn airco's en om de bedden zit muggengaas.
De huur van Bon Cas

Bon Cas

15 dec t/m 31 maart

1 april t/m 14 dec

2 personen per nacht

       115,00 euro

     99,00 euro
Voor elke extra gast: 12,50 euro p.p.p.n.

servicekosten 100 euro per verblijf.                                                  

U wordt opgehaald van de airport door onze beheerde  Arnold, die tevens je buurman is. Hij  zal u ontvangen en het huis laten zien. In het huis is gratis Wifi en er zijn handdoeken en beddengoed aanwezig. Het zwembad wordt 1 keer per week schoongemaakt.     Water en elektriciteit zijn bij normaal gebruik inbegrepen.

Gedurende uw verblijf kunt u altijd een beroep op Arnold doen als dat nodig is. Hij kan u helpen als er een probleem in het huis is  maar ook met andere zaken.

 

BestHolidayHomes

               Bonaire