Casa Opalia

Deze prachtige villa is zeer ruim opgezet, heeft een grote tuin en biedt prachtig uitzicht over de zee en Klein Bonaire. Dit huis heeft zoveel extra plekjes dat men ook met een grote groep mensen toch nog veel privacy heeft.

Het grote terras kijkt uit op het zwembad. Deze heeft bankjes rondom met massagestralen zodat men lekker kan relaxen. Op het pooldek staan 3 ligbedden. Verder is er nog een dakterras, een zitplaats achter en een picknicktafel onder de oude boom in de voortuin.

Bovendien hebben 3 van de 4 slaapkamers een eigen balkon met prachtig uitzicht. Er staan overal stoelen en banken in het huis en er zijn twee hangmatten. Het huis ligt boven in Republiek en men voelt zich hier echt koning van de berg. Alle ramen hebben muggengaas en shutters die men ook als men weggaat open kan laten staan. Bovendien ligt het huis prima op de wind zodat het binnen altijd zeer aangenaam is.

Een deel van de tuin is nog wild en hier bevindt zich een grotje waar de leguanen 's nachts schuilen. Overdag zitten ze op de rots te kijken hoe je zwemt. De kolibri's vliegen af en aan om de nectar uit de bloemen in de bomen te drinken. Kortom heerlijk genieten van de natuur!!!


 

Het huren van Casa Opalia

Casa Opalia

15 dec/ t/m 31 maart

1 april t/m 14 dec.

2 personen per nacht

       199,-- euro

        169,--  euro
Voor elke extra gast:  17,50  euro p.p.p.n.

Servicekosten 175 euro.

U wordt opgehaald van de airport door Arnold, onze beheerder.  Hij laat u het huis zien en is gedurende uw verblijf aanspreekpunt bij problemen. Maar hij kan u ook leuke tips geven zoals het verkooppunt van een lokale visser. In het huis is gratis Wifi (glasvezel) en er zijn genoeg handdoeken en schoon beddengoed aanwezig. Water en elektriciteit bij normaal gebruik is bij de prijs inbegrepen. 

BestHolidayHomes

               Bonaire