Service op Bonaire

Arnold Begga is onze beheerder op Bonaire.

Hij zorgt ervoor dat u wordt opgehaald op het vliegveld door hemzelf of door een Taxi. Hij zal u ontvangen in de woning en een rondleiding geven. Mocht er tijdens uw verblijf iets niet in orde zijn, ontbreken of kapot gaan dan staat hij klaar om het op te lossen. U kunt hem altijd bellen of Whats appen. Hij helpt u graag met allerlei vragen en weet ook waar de lokale vissers hun verse vangst verkopen!

Als u voor 20.00 op Bonaire aankomt kan hij met u op weg naar het huis langs de supermarkt rijden. Dan kunt u bij aankomst meteen met vakantie vieren beginnen.

Het is ook mogelijk dat, indien u dat wenst, hij al van te voren enkele spullen voor u inkoopt. Geef dan de boodschappenlijst door.

Het huis is schoon, de bedden zijn opgemaakt en er is wifi. Er is een TV en een radio.  Op de eerste zender worden de hele dag door leuke weetjes over bonaire en leuke activiteit uitgezonden.

Er zijn genoeg handdoeken in huis en er is een wasmachine. In Bon Kuarts en Casa Opalia is ook een vaatwasmachine.

De keukens zijn volledig uitgerust, in alle huizen  is een magnetron aanwezig. Alle koelkasten hebben ook een vriesgedeelte en de koelkast van Casa Opalia heeft een automatisch systeem voor ijsblokjes. Bij alle huizen is een BBQ.

Elektriciteit en water zijn bij normaal gebruik inbegrepen. Eindschoonmaak en laatste was ( max.  1 x beddengoed per gebruikte kamer en max. 1 tot 2 handdoeken per persoon) is inbegrepen. Het zwembad wordt eenmaal per week schoongemaakt.

Uiteraard zal Arnold aan het einde van uw verblijf zorgen dat u weer op het vliegveld komt. U kunt met hem de tijd overleggen. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat u op de dag van het vertrek zo lang mogelijk in het huis kunt verblijven. Als het huis na u niet is verhuurd kunt u er tot aan vertrek gebruik van maken. Soms komen de nieuwe gasten met hetzelfde vliegtuig aan als u vertrekt. In dat geval komt de schoonmaakster in de loop van de middag opruimen. Arnold zal met u bespreken hoe het gaat verlopen.

Als er iets onduidelijk is of niet naar uw zin, laat dit dan onmiddellijk weten. Dan kan het opgelost worden zodat u een onbezorgde vakantie heeft. Achteraf kunnen wij er niets meer aan doen!!!!

 

BestHolidayHomes

               Bonaire